Anunț important

Se împlinesc, astăzi, patru ani de când președintele prof. univ. dr. Marin Toma a plecat dintre noi.

Se împlinesc, astăzi, patru ani de când președintele prof. univ. dr. Marin Toma a plecat dintre noi. Un adevărat vizionar, știind înaintea tuturor ceea ce se va întâmpla în profesia contabilă, în mod special, și în economia națională, în general, a luptat neîncetat pentru progresul profesiei contabile și pentru cei care o practică. Întotdeauna le-a arătat tuturor celor cu care a colaborat și care au format profesia contabilă drumul cinstit, plin de realizări care au la bază etica și profesionalismul, drum care poate fi parcurs doar în echipă.
Aducem astăzi un omagiu personalității remarcabile a vieții economice din țara noastră, care a fost președintele Marin Toma, un model profesional și uman a cărui amintire va trăi veșnic în inima noastră, datorându-i trimful tradiției și modernului în ceea ce privește profesia contabilă.
Amintim, în această zi, un citat al celui care a fost președintele Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România, vorbe care i-au călăuzit pașii pe tot parcursul vieții: În faţa oricărui obstacol, a oricărei probleme de rezolvat am fost dominat de conjugarea a trei verbe: a şti, a vrea şi a putea.
Dumnezeu să-l odihnească!

Conducerea C.E.C.C.A.R.

2016-05-27 08:18:55

A fost lansată publicația săptămânală CECCAR Business Magazine

Pentru a accesa CECCAR Business Magazine click aici

2016-03-29 15:39:53

Componenţa Biroului permanent al Consiliului Filialei Covasna

În conformitate cu Hotărârea nr. 16/62 din 15 februarie 2016 al Consiliului Filialei Covasna; art. 27 (2) din OG 65/1994 republicată, pct. 64 şi 65 din Regulamentul de organizare şi funcţionare a Corpului, Biroul permanent al Consiliului Filialei Covasna va avea următoarea componenţă:
1. Benkő Pál - preşedinte
2. Simonfi Mária - Enikő - vicepreşedinte

2016-02-16 08:32:58

CECCAR, organizaţie profesională de interes public, angajează urgent auditor de calitate în cadrul Filialei CECCAR Covasna

Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România, organizaţie profesională de interes public, angajează urgent auditor de calitate în cadrul Filialei CECCAR Covasna

Condiţii necesare ocupării postului:
• studii superioare economice şi expert contabil cu experienţă în domeniu;
• capacitate de analiză şi sinteză;
• abilităţi excelente de organizare, prioritizare şi comunicare;
• rezistenţă la stres, flexibilitate, atenţie la detalii, minuţios, perseverenţă şi disponibilitate pentru program prelungit;
• cunoştinţe Microsoft Office, nivel mediu;
• comportament profesional integru şi conduită ireproşabilă.

Toţi cei interesaţi pot depune scrisoare de intenţie însoţită de CV direct la sediul Aparatului central din Bucureşti, Intrarea Pielari, nr.1, Sector 4 , prin e-mail: resurseumane@ceccaro.ro, prin fax – la nr. 021/3308888, prin poştă, la adresa de mai sus.

2016-02-15 10:03:13

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >> | >|

Stagiu

Publicaţii

Publicaţiile filialei

CECCAR, judeţul Covasna.

Expoziţii

Legislaţie

Despre Consiliu

Organele alese ale filialei locale

Organele alese ale filialei locale (Consiliul Filialei , Comisia de disciplină, Cenzor filială, Co...

Membrii

Comunitate

Examene

Autentificare

Nume utilizator:

Parolă:

Sunt nou