Anunț important

Traducător în cadrul Aparatului Central al CECCAR

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România organizează concurs, la sediul Aparatului Central din București, str. Intrarea Pielari nr. 1, sector 4, în vederea ocupării postului de traducător.
Informații suplimentare click aici.

2017-10-24 12:29:12

ZIUA NAȚIONALĂ A CONTABILULUI ROMÂN - 21 septembrie 2017

Stimată Doamnă,
Stimate Domn,

Filiala CECCAR Covasna organizează Ziua Națională a Contabilului Român, eveniment ce are loc în data de 21 septembrie la nivel național, în toate filialele CECCAR, reprezentând o sărbătoare a profesiei contabile din România și care reunește anual profesioniști contabili și specialiști din diverse ramuri ale economiei, reprezentanți ai mediului de afaceri și ai instituțiilor și autorităților publice cu care CECCAR colaborează și se află în dialog permanent.
Cu ocazia acestui eveniment, filiala Covasna are deosebita plăcere să vă invite, în data de 21 septembrie 2017, începând cu ora 15.00, la, Restaurantul „KOLCZA” (Sf. Gheorghe, str. Spitalului, nr. 30), pentru a ne bucura de manifestările prilejuite de această zi de referință a profesiei contabile, având ca temă Profesia contabilă – prezent și viitor.
Veți lua parte la dezbateri pe marginea temei centrale, la recunoașterea meritelor celor mai buni membri CECCAR de la nivel local în cadrul Topului Filialei, toate acestea urmate de socializare într-un cadru deosebit.
Vă așteptăm să sărbătorim împreună aceste momente deosebite din viața profesiei contabile și vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră la adresa de email ceccarcovasna@ceccarcovasna.ro până la data de 19 septembrie 2017.


Cu deosebită considerație,
Benko Pal
Președinte CECCAR Filiala Covasna

2017-09-13 15:04:09

Specialist în relații publice în cadrul Aparatului Central al CECCAR

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România organizează concurs, la sediul Aparatului Central din București, str. Intrarea Pielari nr. 1, sector 4, în vederea ocupării postului de Specialist în relații publice.
Informatii suplimentare click aici

2017-08-22 15:58:47

PROGRAM SPECIAL DE LUCRU

În perioada 14.08.2017 - 15.08.2017, filiala nu va avea program de lucru, activitatea se va relua pe data de 16.08.2017 incepand cu orele 8:00.

2017-08-11 13:58:44

Ghid pentru pregătirea candidaților la examenul de aptitudini pentru obținerea calității de expert contabil și de contabil autorizat – ediția a V-a, revizuită și adăugită

Etapă importantă în cariera oricărui profesionist contabil membru CECCAR, promovarea examenului de aptitudini în vederea obținerii calității de expert contabil și de contabil autorizat reprezintă o provocare pentru orice stagiar.
Prin acest examen național, ce acoperă varii domenii de competență, CECCAR asigură accesul pe piața serviciilor contabile și conexe, fie în calitate de expert contabil, fie în calitate de contabil autorizat, doar al acelor specialiști care dețin un înalt nivel de competență profesională și conduită etică.
CECCAR, prin Institutul Național de Dezvoltare Profesională Continuă, vine în întâmpinarea candidaților la examenul de aptitudini cu ediția revizuită și adăugită a lucrării Ghid pentru pregătirea candidaților la examenul de aptitudini pentru obținerea calității de expert contabil și de contabil autorizat. Domeniile de competență: Contabilitate, Analiza economico-financiară a întreprinderii, Evaluarea întreprinderii, Audit, Expertiză contabilă, Doctrina și deontologia profesiei contabile. Pregătirea candidaților în domeniile de competență cerute se face pe baza acestei lucrări, dar și a altor publicații de specialitate și a standardelor profesionale editate de CECCAR și incluse în bibliografia aferentă tematicii examenului de aptitudini.
Lucrarea va fi în curând disponibilă la filialele teritoriale ale CECCAR.

2017-07-21 09:20:29

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >> | >|

Stagiu

Noi publicații pentru stagiarii CECCAR

CECCAR pune la dispoziția stagiarilor două noi publicații –

Publicaţii

Știri

Conferința națională de expertiză contabilă judiciară și extrajudiciară și Topul național al membrilor CECCAR

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România are plăcerea de a vă invita...

Legislaţie

Noi reglementări europene privind protecția datelor

Articolul Noi reglementări europene privind protecția datelor a fost publicat in May 2, 2017

Despre Consiliu

Organele alese ale filialei locale

Organele alese ale filialei locale (Consiliul Filialei , Comisia de disciplină, Cenzor filială, Co...

Membrii

Autorizarea societăților

Condiţii privind înscrierea societăţilor de expertiză contabilă şi contabilitate / Conţinutul dosarului de înscriere

Condiţii privind înscrierea societăţilor de expertiză contabilă şi contabilitate

Examene

20 şi 21 ianuarie 2018 – Sesiune specială a examenului de acces la stagiu pentru absolvenţii programelor de masterat

În atenţia absolvenţilor programelor de masterat pentru care există acorduri de colaborare înch...

Autentificare

Nume utilizator:

Parolă:

Sunt nou